Gel-Lyte Gevoel Goede


Als de ruggengraat van de Leisure ASICS Tiger-serie, gel-Lyte is geprezen als een populaire gebakken kip in Vintage casual schoenen in de afgelopen jaren als gevolg van de comfortabele en uitstekende voet gevoel, mooie vorm, nauwgezet vakmanschap en iets goedkoper het aanbieden van prijzen.


GL5 is het gebruik van een alles-in-een schoen tong, een blik te voelen dat de dode mond kan worden meer strak of moeilijk te slijten, in feite, helemaal niet, aan de ene kant, de elasticiteit van de schoen mond is heel goed, aan de andere kant, het nylon materiaal gebruikt in de bekleding is zeer glad, slijten geen druk.

ASICS gel-Lyte v tussenzool maakt gebruik van een delicate EVA schuimende materiaal en heeft ingebed gel gel, uiterst zacht, waardoor een goede demping effect. In aanvulling op de zolen van de verschillende gepatenteerde technologie, ASICS om gebruikers een betere slijtage ervaring, dus in de inlegzolen zijn ook zeer aandachtig. ASICS gel Lyte v is het gebruik van OrthoLite inlegzolen, zweet absorptie, Slow shock effect is duidelijk, de details van het ontwerp en een beetje van het hart te laten ASICS oogst meer gebruikers van het hart.